Tel. 0418 - 841 130  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

header_scheiden.jpg

Alimentatie is een onderhoudsverplichting. Kinderalimentatie is bedoeld voor de kosten van levensonderhoud van je kinderen. Partneralimentatie is bedoeld voor de kosten van levensonderhoud van je ex-partner.

In veel gevallen gaat de ene partner alimentatie betalen aan de andere partner als een relatie beëindigd wordt. De hoogte van zowel de partneralimentatie als kinderalimentatie is van veel factoren afhankelijk. De duur is wettelijk vastgelegd.

Omdat hier in de praktijk veel onenigheid over kan ontstaan is het van belang dat deze berekeningen voor jullie zorgvuldig worden gemaakt. Dit voorkomt onbegrip en veel strijd achteraf. Dit is immers niet wat jullie willen.

Misschien willen jullie afspraken maken over de hoogte van de partneralimentatie in ruil voor andere vermogensbestanddelen of geld. Of wil je de alimentatie in één keer voldoen. Het is mijn taak jullie mogelijkheden te bekijken en daarbij jullie van advies te dienen. Immers, een fiscale claim! Daar zitten jullie nu echt niet op te wachten.

Meer over scheiden?

Stel een vraag

RFEA logo

MfN Registermediator

KvSs