Tel. 0418 - 841 130  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

header_kinderen.jpg

Ouders kiezen voor het beëindigen van hun relatie. Kinderen niet.

Kinderen hebben hierin geen keuze en worden geconfronteerd met een zeer ingrijpende gebeurtenis. Juist nu dienen jullie als ouder oog en aandacht te hebben voor jullie kind(eren), hoe moeilijk dat misschien ook is want jullie hebben al genoeg aan je hoofd.

Als kinderen bij een echtscheiding of beëindiging van een relatie betrokken zijn dienen er in het belang van deze kinderen beslissingen genomen te worden. Waar gaan de kinderen wonen? Wie neemt de verzorging van de kinderen op zich? ... of doen jullie dat beiden? Hoe verdelen jullie de kosten voor de kinderen? Wat is fiscaal verstandig om te doen?

Ook tijdens de scheiding en daarna is het verstandig aandacht voor de kinderen te hebben. Meer nog dan jullie hadden toen jullie nog samen waren. Om jullie hierbij te ondersteunen kan ik jullie richtlijnen geven over de begeleiding van kinderen bij echtscheiding en wat jullie het beste kunnen doen om te zorgen dat je kind zo min mogelijk schade ondervindt van de scheiding

Het is belangrijk  te beseffen dat jullie beiden ouders blijven van jullie kind(eren). Dit verandert niet door de scheiding.

Meer over scheiden?

Stel een vraag

RFEA logo

MfN Registermediator

KvSs