Tel. 0418 - 841 130  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

header_scheiden.jpg

Ga je scheiden of overweeg je te gaan scheiden?

Er komt in dat geval veel op je af. Sommige zaken zijn gemakkelijk te overzien maar veel andere zaken zijn ingewikkelder en vaak van juridische of financiële aard. Zo krijg je te maken met het huwelijksvermogensrecht en eventueel met een onderhoudsverplichting naar je kinderen of ex-partner. Daarnaast moeten er beslissingen genomen worden over de eventuele echtelijke woning. Wie blijft daar wonen en waar gaan de kinderen wonen? Wat moeten we wel verdelen en wat blijft privé? Veel vragen om over na te denken. Als echtscheidingsadviseur kan ik daarbij onpartijdig adviseren en ondersteunen zonder dat er meteen een fors prijskaartje aan gehangen wordt.

Samen met jullie zorg ik er voor dat jullie scheidingsproces goed verloopt.

De gebruikelijke zaken als het opstellen van en convenant, het verdelen van het vermogen, het berekenen van eventuele kinder- en/of partneralimentatie , het opstellen van een ouderschapplan en het aanvragen van de scheiding bij de rechtbank verzorg ik compleet en professioneel .

Speciale aandacht

Omdat iedereen graag wil weten hoe de financiële situatie er na de scheiding uit zal zien, zal ik hier extra aandacht aan besteden. Er bestaat immers nog een leven na de scheiding.

Eventuele kinderen hebben vaak veel te lijden onder een scheiding. Omdat kinderen niet kiezen voor een scheiding wordt hier ook extra bij stil gestaan. Ik geef jullie duidelijke handvatten mee die kunnen helpen bij een goede begeleiding van de kinderen tijdens en na de scheiding.

Meer over scheiden?

Stel een vraag

RFEA logo

MfN Registermediator

KvSs