Tel. 0418 - 841 130  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

header_over_ons.jpg

Mijn naam is Edwin Baeten. Na vele jaren als docent in het speciaal onderwijs en achttien jaar in de financiële dienstverlening en coaching gewerkt te hebben, kregen mijn toenmalige partner en ik in 2010 te maken met onze eigen echtscheiding.

Geschokt, teleurgesteld en vooral verdrietig moesten wij heel veel moeilijke beslissingen nemen. Het is ons in goed overleg gelukt om alles te regelen voor de kinderen en ons zelf. Wij konden weer verder.

Toch was ik teleurgesteld in de professionele begeleiding die we hadden. Juridisch was het wel in orde maar financieel werden er vele fouten gemaakt. Gelukkig werden ze hersteld, maar toch!

Ik was van mening dat die begeleiding beter, efficiënter, completer en goedkoper kon. Het idee voor een eigen adviespraktijk was geboren.

Ik ben op de Fontys Hogeschool een post HBO opleiding gaan volgen tot Financieel Echtscheidingsadviseur. Mijn kennis en ervaring op het gebied van financiën, opvoeding, familierecht, huwelijksvermogensrecht, erfrecht en fiscaalrecht wil ik graag inzetten om jullie te begeleiden in deze moeilijke en onoverzichtelijke periode.

Als registermediator sta ik ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en kan zodoende een eventuele toevoeging voor u aanvragen. 

Meer over scheiden?

Stel een vraag

RFEA logo

MfN Registermediator

KvSs