Tel. 0418 - 841 130  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

header_blog.jpg

E-book

Als mensen gaan trouwen of samenwonen, doen ze dat met de bedoeling dat dit voor altijd zal zijn. Toch lukt het 1 op de 3 stellen niet om dit geluk vast te houden. Een scheiding of beëindiging van de samenleving is dan vaak niet meer tegen te houden.
Omdat je niet dagelijks bezig bent met de emotionele, juridische en financiële zaken van het verbreken van een relatie is het moeilijk om de juiste beslissingen te nemen.

In dit boekje geef ik je op eenvoudige wijze inzicht in de vele facetten van een scheiding. Of het nu gaat om de kinderen of om de aftrekbaarheid van de alimentatie, alles komt aan bod.
Ik ben MFN mediator en RFEA Register Financieel Echtscheidingsadviseur voor zowel de particulier als de ondernemer. Daarnaast sta ik als Familiemediator geregistreerd bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Ik begeleid en adviseer mensen die gaan scheiden zodat zij na de scheiding weer op een goede manier verder kunnen.

Download het GRATIS e-book direct met een druk op de knop aan de rechterkant. 
Omdat de regelgeving rondom scheiden regelmatig wordt bijgesteld, is deze versie in januari 2019 aangepast.

Meer over scheiden?

Stel een vraag

RFEA logo

MfN Registermediator

KvSs