Tel. 0418 - 841 130  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

header_blog.jpg

RFEA logoElk jaar stranden in Nederland meer dan 34.000 huwelijken. Voor alle betrokkenen een emotioneel ingrijpende gebeurtenis, die ook financieel verstrekkende gevolgen kan hebben. Zaken die tijdens de echtscheiding moeten worden geregeld, bepalen voor een groot deel de (financiële) toekomst van de partners. Een deskundig financieel adviseur met expertise op het gebied van echtscheidingen is dan van grote betekenis. Maar waar vind je zo’n deskundige?

In het kwaliteitsregister voor financieel echtscheidingsadvies kortweg RFEA, zijn deskundige adviseurs opgenomen die aan de norm van het RFEA voldoen. Hiermee heb je zekerheid van een goed advies.

6 redenen om bij een scheiding een RFEA in te schakelen.

Keurmerk

RFEA is een keurmerk voor financieel echtscheidingsadviseurs. Aan het RFEA-stempel herkent u een goede adviseur. Dat biedt zekerheid.

Financieel

Na de scheiding is de toekomst voor 80% afhankelijk van de financiële (on)mogelijkheden. In die onzekere periode zijn rust, overzicht en de juiste beslissingen nodig.

Fiscaal

In 70% van de gevallen leidt de belastingaangifte over het jaar van scheiden tot problemen. Het laatste waar u dus op zit te wachten is een ondeskundig adviseur.

Deskundig

Een RFEA is gediplomeerd en daarvoor een examen moeten afleggen. Een RFEA houdt die deskundigheid up-to-date via permanente educatie.

Integer

Een RFEA is gehouden aan een gedragscode. Eventuele klachten worden voorgelegd aan een onafhankelijke geschillencommissie. Een RFEA houdt zich aan uitspraken van die commissie.

Zichtbaar

Een RFEA is opgenomen in het openbare register van de RFEA. Op www.rfea.nl kunt u meer informatie over RFEA vinden.

 (december 2016)

Meer over scheiden?

Stel een vraag

RFEA logo

MfN Registermediator

KvSs