Tel. 0418 - 841 130  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

header_blog.jpg

Hallo lieve familie, vrienden, bekenden en onbekenden,

Vandaag is het zover. Mijn nieuwe bedrijf gaat in de steigers. Alle ideeën waar ik al maanden mee rond loop, gaan vanaf vandaag uit mijn hoofd en worden omgezet in onderdelen voor mijn nieuwe advieskantoor. Spannend! Zeker, maar ik ga er voor zorgen dat het een succes gaat worden.

Soms heb je een zetje nodig om de eerste stap te nemen. We weten allemaal vast nog wel de eerste keer dat je van de hoge duikplank af moest springen. En .........dat we vaak een zetje kregen van de goedbedoelde badmeester. Maar het gevoel van de overwinning daarna, weten we ook allemaal nog te herinneren. Ik in ieder geval wel. Wat is dan voor mij het zetje geweest om vandaag te beginnen me de nieuwe uitdaging in mijn leven: een eigen bedrijf?

 

Afgelopen weekend heb ik mogen deelnemen een een Business Bootcamp. Aan een wat? hoor ik jullie denken. Jawel, een business Bootcamp. In het kort: 2 dagen lang wordt je meegenomen in de denkwereld van Nisandeh Neta. De belangrijkste vraag die behandeld wordt is: hoe maak je je bedrijf tot een GROOT SUCCES? Nu heb ik jaren trainingen gevolgd over marketing, klantbenadering, sales e.d. maar zoiets als dit had ik nog niet meegemaakt en dat is dan POSITIEF bedoeld. Nisandeh Neta inspireert, motiveert, relativeert en presenteert op een manier die zelfs de grootste scepticus die ik ken, namelijk mijzelf, de energie en het duwtje kan geven om nu met volle overtuiging een fantastisch bedrijf te gaan beginnen.

Waarom dan deze blog?

Simpel, mijn ervaringen die ik nu ga op doen wil ik samen met jullie delen.

Ik wens jullie veel leesplezier en zie jullie comments graag tegemoet.

(oktober 2012)

You have no rights to post comments

Meer over scheiden?

Stel een vraag

RFEA logo

MfN Registermediator

KvSs