Tel. 0418 - 841 130  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

header_blog.jpg

uit elkaarAls je gaat scheiden krijg je met veel veranderingen te maken. Naast veranderingen in je persoonlijke leven, verandert er ook veel op financieel en fiscaal vlak.

De belastingdienst heeft dat ook onderkent en heeft onlangs een site geïntroduceerd waar veel informatie te vinden is over onderwerpen die te maken hebben met scheiden.

De site is zo opgebouwd dat je per onderwerp informatie kunt krijgen. Zo vind je er informatie over alimentatie maar ook over de koopwoning. Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan de aangifte Inkomstenbelasting in het jaar van scheiding.

Ondanks dat de site vrij uitgebreid is blijft de informatie zeer algemeen. Hoe het voor jou persoonlijk is kun je helaas niet lezen op de site. Hiervoor is het toch aan te raden om een professional in te schakelen.

Bezoek de site van de belastingdienst  www.belastingdienst-scheiden.nl en laat je daarna goed informeren over je persoonlijke informatie. “Leuker kunnen we het niet maken”, wel persoonlijker.

(maart 2015)

You have no rights to post comments

Meer over scheiden?

Stel een vraag

RFEA logo

MfN Registermediator

KvSs