Tel. 0418 - 841 130  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

header_blog.jpg

Baeten logo DEF1Als je start met je bedrijf, doe je dat omdat je vindt dat het een toegevoegde waarde heeft en onderscheidend is. Die visie probeer ik zo goed mogelijk uit te dragen. Daarbij zorg ik ervoor dat mijn clienten met volle tevredenheid over mij spreken, want daar doe ik het voor.

Hoe leuk is het dan als niet alleen je clienten tevreden zijn over je werk maar dat je ook opvalt bij de grootste bank in de regio. Door hen ben ik uitgeroepen als Starter van het kwartaal. Ik ervaar dit als een mooi compliment en een bevestiging dat ik met Baeten Compleet Scheiden op de goede weg zit.

Starter van het kwartaal

(september 2014)

You have no rights to post comments

Meer over scheiden?

Stel een vraag

RFEA logo

MfN Registermediator

KvSs