Tel. 0418 - 841 130  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

header_blog.jpg

Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Naast de emotionele kant van de scheiding krijg je ook te maken met de onvermijdelijke praktische invulling. Het zijn meestal heel veel onbeantwoorde vragen waar je mee rond loopt : hoe moet dat nu met de kinderen? Waar moet ik wonen en hoe ga ik dat betalen? Hoe vertel ik het de kinderen? Moet ik nu meteen naar een advocaat? Krijg ik alimentatie en hoeveel is dat? etc. etc. etc.

Hoe kom je aan de antwoorden die je verder helpen?

In deze digitale tijd is het begrijpelijk dat je direct op internet gaat zoeken naar antwoorden. Ook ik heb dat gedaan bij de start van ons scheidingsproces. Dagen zat ik achter mijn computer, surfend van de ene pagina naar de andere. Van het ene onderwerp naar het andere. Ik werd er niet echt vrolijk van. Dit kwam vooral omdat ik zoveel verspreide informatie tegen kwam, dat ik feitelijk de puzzel niet echt kon leggen. Het bleef een brei van informatie die niet logisch was opgebouwd.

Na mijn opleiding voor Financieel Echtscheidings Adviseur wist ik dat het anders kon en moest. Ik had maar één vraag: Hoe help je mensen die gaan scheiden aan goede heldere informatie zodat hun eerste vragen beantwoord kunnen worden?

Mijn antwoord: maak een handzaam boek dat alle relevante informatie bevat en geef zo veel mogelijk bruikbare tips. Resultaat: mijn e-book dat GRATIS te downloaden is van deze site.

Mocht mijn boek, inclusief 33 praktische tips niet direct voor jou van toepassing zijn, stuur deze link dan gerust door naar vrienden of kennissen die met een scheiding te maken hebben. Je helpt ze er echt mee!

(februari 2013)

 

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Meer over scheiden?

RFEA logo

MfN Registermediator

KvSs